info@kootstrarijopleidingen.nl088-980030006-21838761

Rijles in Breda en omgeving

Rijschool Kootstra Rijopleidingen Breda verzorgt Voordelige kwalitatieve rijlessen om snel je auto, vrachtwagen en aanhanger rijbewijs te halen. Wij verzorgen autorijles in Breda, Bavel, Etten-Leur, Geertruidenberg, Oosterhout, Prinsenbeek, Raamsdonkveer, Rijsbergen, Terheijden, Teteringen en Ulvenhout. Wij verzorgen ook automaat autorijlessen!

kootstra-breda

Bij Rijschool Kootstra Rijopleidingen Breda kun je kiezen uit diverse lespakketten. In 10 dagen je autorijbewijs halen of een reguliere rijopleiding. Wij verzorgen ook rijles in de avonduren en op zaterdag.

Wij verzorgen ook maandelijks een klassikale theoriecursus auto van 4 avonden op de vestiging in Breda. Kijk op onze webshop voor theorieleermiddelen.

Rijschool Kootstra Rijopleidingen Breda is aangesloten bij de BOVAG en VRB. Verwacht een goede service, vakkennis en een persoonlijke benadering om je autorijbewijs te halen.

Wil je een afspraak maken voor een gratis proefles of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel direct 088-9800300 of mobiel 06-21838761.

Direct inschrijven
gratis proefles!