info@kootstrarijopleidingen.nl088-980030006-21838761

Aanhangwagenrijles in Tilburg

Autorijles met aanhangwagen in Tilburg tegen scherpe tarieven!

Ben jij op zoek naar een professionele rijschool in Tilburg voor je autorijbewijs of aanhangwagenrijbewijs? Neem dan autorijles of aanhangwagenrijles bij Kootstra Rijopleidingen. Onze ervaren en deskundige instructeurs helpen jou om zo snel mogelijk je auto rijbewijs en aanhangwagen rijbewijs in Tilburg te behalen. Wij bieden altijd een voordelig pakket aan. En als lid van de BOVAG en VRB wordt de kwaliteit gewaarborgd. Ben je geïnteresseerd en wil je direct van start? Vraag dan nu een een intake. Zo weet je precies welk pakket voor jou het meest geschikt is!

Hoe Rijschool Kootstra Rijopleidingen aanhangwagenrijles in Tilburg aanbiedt

Wanneer je interesse hebt om je rijbewijs bij Kootstra Rijopleidingen te halen, kun je altijd eerst een intake nemen. Deze is geheel vrijblijvend. Je kunt dan kennis maken met je instructeur en ervaren hoe het is om in één van onze auto’s te rijden. Bij ons krijg je rijles in de nieuwste auto’s!
Wil je eerst een vrijblijvende intake volgen bij onze autorijschool? Dat kan voor slechts 100,- euro.
Je rijdt dan 100 minuten (1 rijles duurt 50 minuten) aaneengesloten, waarna wij je adviseren welk pakket het beste bij jou past.

Waarom Kootstra rijopleidingen?

Rijschool Kootstra Rijopleidingen hanteert scherpe tarieven en je kunt onze pakketten ook in termijnen betalen. En omdat we lid van de BOVAG en VRB zijn, ben je verzekerd van een deskundige instructeur, een goed onderhouden lesauto en een uitstekend slagingspercentage. Is het nog niet helemaal duidelijk voor je, stel dan gerust je vragen door te bellen met 088-9800300 of mobiel 06-21838761 of door gebruik te maken van ons contactformulier!

Gratis proefles!