info@kootstrarijopleidingen.nl088-980030006-21838761

Auto Spoedpakket

Wil je snel je rijbewijs? Dan is het spoedpakket dé manier om in 10 dagen je rijbewijs te halen.

Cursisten die hiervoor kiezen starten met een intake. Na de intake wordt het pakket bepaald (pakket is voordeliger dan losse rijlessen) dat je voor je examen nodig hebt en worden de benodigde lessen ingepland. In de tien dagen zul je dagelijks les krijgen en word je in topsnelheid klaargestoomd voor het praktijkexamen.

Belangrijk is dat je bij aanvang van de rijopleiding over een theoriecertificaat beschikt.

Gratis Proefles

Met deze gratis proefles kun je kennismaken met het autorijden en het volgen van een autorijles bij Kootstra rijopleidingen. Deze gratis proefles is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Praktijkexamen CBR

Het praktijkexamen duurt 55 minuten. Hiervan is een kwartier beschikbaar voor een introductie en voor de toelichting op de uitslag achteraf, je rijdt dus ruim 40 minuten. De examenrit wordt in je eigen lesauto afgenomen en als je wilt dan rijdt jouw instructeur mee. De instructeur is altijd bij het eindgesprek aanwezig.

Voor meer informatie zie Examens en toetsen.

Het spoedpakket kun je uitbreiden met een tussentijdse toets.
Met de tussentijdse toets kun je je slagingskansen vergroten. Deze examensimulatie wordt na driekwart van je rijopleiding afgenomen door een CBR examinator. Hierbij maak je kennis met alle aspecten van het examen. De toets wordt in je eigen lesauto afgenomen en jouw instructeur rijdt mee en is hij het eindgesprek aanwezig. Bij de tussentijdse toets kun je vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen voor het eerstvolgende praktijkexamen.

Uit onderzoek van het SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) blijkt dat praktijkexamendeelnemers die een tussentijdse toets doen 20% meer slagingskans hebben.

Pakkettarieven

Spoedpakket
40 rijlessen + praktijkexamen   € 2.315,–

Extra rijlessen aanvullend op het pakket kosten € 51,- per losse les.
Wij berekenen eenmalig € 25,- inschrijfgeld.

Inschrijven