info@kootstrarijopleidingen.nl088-980030006-21838761

Vrachtwagen met aanhanger

Over ons

Om onze positie in de opleidingenmarkt sterker te maken zijn we voor de beroepsopleidingen een voor West-Brabant unieke integrale samenwerking aangegaan met Dek Opleidingen. Collectief vergroten we ons bereik in de regio Breda en Tilburg en door deze samenwerking kunnen we zo’n 120 verschillende opleidingen aanbieden. We verzorgen diverse rijbewijzen, code 95 trainingen en een ruim aanbod aan logistieke- en veiligheidsopleidingen.

Praktijk vrachtwagen met aanhanger (CE)

Wil je met een vrachtwagen een aanhanger of oplegger trekken die zwaarder is dan 750kg dan heb je het aanhanger rijbewijs (CE) nodig. Om dit te behalen hoef je geen extra theorie examens af te leggen. Na het behalen van het C rijbewijs zal er door middel van een nieuwe intest bepaald worden hoeveel lessen je nodig hebt om met een goede kans van slagen op examen te gaan. Je kunt bij Dek kiezen uit een bakwagen met middenasaanhangwagen of een trekker met oplegger combinatie.

Medische vrijgave CBR

Iedereen die een rijbewijs in de categorie C en/of CE wilt behalen moet een medische keuring ondergaan. Wij raden je aan deze keuring al in een vroeg stadium te laten uitvoeren. De tijd die verstrijkt tussen het moment van keuren en het hebben van een geschiktheidsverklaring van het CBR, is afhankelijk van uw medische toestand. Het opleidingstraject hoeft door een vroege keuring geen onnodige vertraging op te lopen.

Hoe vul je jouw gezondheidsverklaring in? Ga naar: mijn.cbr.nl dan inloggen met je digid. Nu kun je de Gezondheidsverklaring CBR groot rijbewijs invullen en per iDEAL betalen. Binnen 2 weken krijg je een medisch advies van het CBR. Met het advies ga je naar een ARBO keuringsarts. De uitslag van de keuring wordt door de ARBO arts digitaal doorgegeven aan het CBR.
Let op! Zonder deze verklaring kan geen praktijkexamen aangevraagd worden.

Inschrijven


    Ik wil:


    Ik ben